Årets sidste indlæg

Årets sidste indlæg

Velkommen til årets sidste indlæg på bloggen.

 

(SNART) PÅ VEJ IGEN-LISTEN

 – 2016-retten har været “tøm dit køleskab”-biksemad; eftertænksomhed, fremtidstanker, vand på bekymringsmøllen, adrenalinkick, jegorkerikkedetherpisdage, jobsamtaler, optursdage, ansøgninger, uvished, afklaring, nye venskaber, kompetenceudvikling, social media oprydning, netværksudvidende – og en hel masse andet.

– 2017-retten kommer sandsynligvis til at indeholde nogenlunde de samme ingredienser. Forhåbentlig krydret med mere fordybelse, boglæsning og blogging. Kort sagt: mere offline end online. Nå ja, og selvfølgelig et job. Det kunne være ret spas.

– Når jeg sparker 2016 til hjørne, gør jeg det sammen med Bonderøvstown banden.

– Der er nogen, der har inspireret mig til at (overveje at) fortsætte social media pausen i 2017. Måske endda udvide den til også at give Facebook en pause. Dét kræver dog lige en ekstra overvejelse. Eller tre.

– Det første indlæg i 2017 kommer til at handle om frihed. Jeg mødte for nylig mødte en mand, der synes jeg skal skrive noget, som han kan læse på en længere flyvetur. Vi nåede frem til, at frihed vil være et godt emne, fordi jeg har taget min frihed tilbage ved at melde mig ud af jobsøgningssystemet og selv betale gildet. Det er til gengæld også et ret stort emne, så begrænsningens kunst må være vejen frem.

– I øvrigt er dagens længde tiltaget med 6 minutter i Aarhus.

Med dette “årets sidste indlæg” vil jeg ønske alle mine millioner af følgere GODT NYTÅR.
Jeg tror 2017 bliver aldeles fremragende, som Mads ville sige. Hvis altså vi ikke fucker det op.

Stay tuned!

6 Replies to “Årets sidste indlæg”

  1. Kære Skøre Liv – jeg håber du kom rigtig godt ind i det nye år. Jeg er sikker på, at 2017 bringer optursdage. At være ledig er bare nogen gange virkelig op ad bakke, men det skal nok lykkes 🙂

 1. Kære Eva tak for dine indlæg og tak for en forrygende uge på Ry højskole
  Jeg ønsker dig alt godt i det nye år
  Kh Berit

  1. Kære Berit – mange tak for det. Jeg håber 2017 bringer en masse skriverier og gode oplevelser med til dig 🙂

  1. Tak, Birgitte – og også tak til dig. Ja, lyset bringer alt mulig godt med sig. Jeg tror på det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.