Small Talk – Big Questions v. 2

Small Talk – Big Questions v. 2

Så er det tid til endnu en runde “10 spørgsmål til professoren”, inspireret af spørgsmålene fra spillet Small Talk – Big Questions.

 

Hvad skal dine børn hedde?
Ganske vist er der kvinder rundt omkring i verden, der får børn efter det biologiske ur er løbet tør for batteri, men det er altså ikke noget for mig. Var jeg blevet spurgt for 25-30 år siden, mens jeg stadig troede jeg en dag skulle have børn og før alt blev neutraliseret til intetkøn, ville jeg have svaret, at min datter skulle hedde Selina (drengenavne gik jeg ikke så meget op i). Inspirationen til navnet kom fra et møde med en frisk og sød Selina i Australien. Jeg synes det var sådan et fedt navn.

Hvad vil du helst læse: tegneserier, bøger eller blade?
Bøger! Jeg var tidligere en stor læsehest, men for få år siden begyndte det at knibe med koncentrationen. Nu er den ved at være tilbage. Slet ikke på samme styrke, men lidt har også ret. Og jeg er sindssyg lettet over det. Jeg mener … det er jo et overflødighedshorn. Af ord, nogen har skrevet. Af tanker, nogen har tænkt. Og sætninger, nogen har formuleret. Af handlinger. Af karakterer. Af fiktive og levede liv.

Kan du sige noget på kinesisk? Hvis ja, hvad?
I Kina spiser de hunde! Med pinde! Eller det var måske ikke det du mente?
Nej, jeg kan ikke sige en skid. Eller andet.

Er du en samler? Hvis ja, hvad samler du på?
Ud over nullermænd og vindhekse? Der er ting jeg køber/har købt ofte – on/off (bøger, musik, tasker), men det er ikke helt i kategorien “samler”. Så svaret må være nej!

Er træning en sur pligt eller en glad sport?
HA! Sjovt du skulle spørge om det! Træning er ikke en pligt. Jeg bestemmer jo selv om jeg vil. Til gengæld er (blevet) nødvendigt. Og virkelig røvsygt. Jeg har gennem tiderne betalt medlemskaber af centre for ikke at være der. Nu er det endelig lykkedes mig at finde et lille hold, hvor jeg faktisk er motiveret nok til ikke at springe over de 2 ugentlige træninger pga. dovenskab. Ikke at lysten ikke er der, men jeg kommer af sted! I vil aldrig høre  mig sige “Nej, hvor jeg glæder mig til at komme hen og træne”. Eller skulle det utænkelige ske, skal I sparke mig hårdt over skinnebenet og råbe “DAMAGE CONTROL!”.

Hvis du kunne slette et minde fra din hukommelse, hvad ville du så slette?
Ingen. Der er flere ting jeg ville ønske jeg aldrig havde oplevet. Ting, der var meget smertefulde og som har efterladt arvæv i min sjæl. Men ingen af en så voldsom karakter, at jeg har lyst til at slette minderne om oplevelserne. Det lyder så klichefyldt, men de har jo alle været med til at forme mig til den jeg er lige nu. Og jeg er egentlig overordnet tilfreds med det menneske jeg er blevet. Nuvel, der er plads til justeringer hist og her, men det har ikke noget med minder at gøre.

Hvor i verden vil du gerne have et sommerhus?
FANØ! Altså lige dér på bakketoppen med udsigt langt ud i horisonten, vand og solnedgang. Men der ligger et hus i forvejen, så …

Hvis du kunne slå en verdensrekord, hvilken rekord ville du så slå?
Rekorden i at slå den længste og mest ildelugtende kvalmefrembringende prut lige i hovedet på Trump. Og JBO. Og alle fra Nye Borgerlige. Og Alex Ahrendtsen. Og Martin Henriksen. Og en del flere.

Kunne du være hemmelig agent og leve et dobbeltliv, som ingen af dine venner eller familie kendte til?
Det tror jeg sgu ikke! Men hvis jeg kunne, ville jeg sendes til Pennsylvania Ave. i Washington (så for satan, kan I høre de lytter med derude i cyberspace?).

Hvordan ville den perfekte uge være ifølge dig?
Det er den uge, hvor Sundhedsstyrelsens relancerer “6 om dagen” omhandlende kage.

Hvad er det bedste udtryk eller ord du kender?
“I princippet”. Faktisk så meget, at jeg har registreret domænet iprincippet.dk.

Hvad er det bedste ved livet?
At jeg har det. Altså livet. “Få dig et liv!” “Okay, tak som byder. Må jeg få dit?”

Nå, det blev til 12 …

Skriv gerne dine egne svar på spørgsmålene i kommentarfeltet, hvis du vil bidrage til legen.

Small talk. Big Questions.

2 Replies to “Small Talk – Big Questions v. 2”

 1. Hvad skal dine børn hedde?
  Min søn hedder Joachim, efter min tip-tip-tip (…) tip-forfader. Gennem tiderne har jeg haft forskellige navne i tankerne, mest pigenavne. Men min mand foreslog Joachim, da vi ventede smølfen, og det var der bred enighed om.

  Hvad vil du helst læse: tegneserier, bøger eller blade?
  Helt klart bøger 🙂 Får desværre brugt mere tid bag skærmen end bag en opslået bog.

  Kan du sige noget på kinesisk? Hvis ja, hvad?
  Nihao – og så kunne jeg engang tegne til 10 på kinesisk. Men jeg snyder også lidt, og er i (sviger-)familie med en kineser 😀

  Er du en samler? Hvis ja, hvad samler du på?
  Stauder – planter – krukker – små finurligheder til haven <3

  Er træning en sur pligt eller en glad sport?
  Hvis vi snakker indendørs træning i fitnesscenter eller hal, så bliver det et NEJ TAK herfra. Er der derimod tale om MTB, gåture, løb, fitness i det fri, så JA TAK – også om vinteren, anytime!

  Hvis du kunne slette et minde fra din hukommelse, hvad ville du så slette?
  *Det samme som du siger*

  Hvor i verden vil du gerne have et sommerhus?
  Uh … på Bornholm, i Skagen, i Australien – og så en lækker skichalet i Alperne 😀

  Hvis du kunne slå en verdensrekord, hvilken rekord ville du så slå?
  Øøøøøhhhh …. rekorden i hygge med familie og venner 🙂

  Kunne du være hemmelig agent og leve et dobbeltliv, som ingen af dine venner eller familie kendte til?
  Nope *lolol* – Jeg er alt for åbenmundet og ivrig til at kunne holde på den slags hemmeligheder 😀

  Hvordan ville den perfekte uge være ifølge dig?
  SKiferie med min familie – i virkeligheden al slags ferie med min familie 🙂

  Hvad er det bedste udtryk eller ord du kender?
  Bevares!

  Hvad er det bedste ved livet?
  Det her bliver kedelig kliche – men:
  Kærlighed
  Min søn
  Min mand
  Min familie
  Mine venner
  🙂

 2. Hvor er det altså fedt du vil lege med 🙂

  Det der med at bruge for meget tid foran skærmen i forhold til at læse – dét kender jeg godt. For mit vedkommende skete der en ændring, da jeg slettede min Twitter profil i august. Der fandt jeg virkelig ud af, hvor meget tid jeg brugte på mediet. Og det var til sidst ikke “time well spent”, men ren spildtid.

  Jeg har ikke en eneste plante i mit hjem og har ikke haft det længe. Førhen havde jeg, men i flere år er planter visnet. Jeg slår dem simpelthen ihjel. Selv ørkenplaner! Jeg giver mig selv en buket engang imellem. Overvejer dog om det ikke snart er tid til at forsøge at få den grønne natur ind i stuen igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.