Dagens længde og vilkårligheder

Dagens længde og vilkårligheder

Dagens længde og vilkårligheder. Så har jeg ligesom dækket mig selv meget godt ind, og kan skrive, hvad der lige falder mig ind. Volapyks Vilkårligheder. Jo jo.

Dagens længde
Jeg er Dronning af Dagens Længde! Det ved I bare ikke, fordi jeg har fjernet alle de gamle blogindlæg. Men det passer. Jeg har næsten 60 indlæg omhandlende dagens længde. Nå ja, og mindst ligeså mange tweets, men det ved I heller ikke, fordi jeg jo har sendt min Twitter konto på ferie.

Så postulatet koster mig gratis!

Nå, men det forpligter jo at være dronning, så status på dagens længde på årets korteste dag er, at den er aftaget som følger:

  • Skagen – 11 timer og 36 minutter
  • Hvide Sande – 10 timer og 39 minutter
  • Randers – 10 timer og 54 minutter
  • Esbjerg – 10 timer og 24 minutter
  • Sønderborg – 10 timer og 11 minutter
  • Odense – 10 timer og 23 minutter
  • Maribo – 10 timer og 5 minutter
  • Roskilde – 10 timer og 30 minutter
  • Nexø – 10 timer og 13 minutter

Min dagens længde app har desværre vist sig at være en anelse utålmodig, så den har allerede nulstillet informationerne. Derfor kan jeg ikke give jer oplyse jer om status i de byer jeg sædvanligvis holder mig til. Fx Gedser, som er indehaver af den længste dag på den korteste dag. Men jeg kan fortælle jer så meget, at dagen er 43 minutter længere i Gedser end i Skagen.

Tænk engang. Næste gang jeg skriver om dagens længde, så er det fordi den er tiltaget! Og vi troede aldrig vi skulle nå hertil, vel? Men det gjorde vi. Eller gør. Lige om lidt.

Vilkårligheder
Jeg har lige læst en stillingsannonce, hvor ansøgningen skal stiles til Dronningen. Nej, ikke mig – hende den anden dronning. Det synes jeg er lidt sejt. Desværre passer titlen ikke til mig, men havde de nu søgt en Dronning af Dagens Længde, så havde jeg naturligvis sendt en ansøgning af sted med ekspresfart.

Det er i øvrigt snart juleaften. Det ved jeg ikke, om I har bemærket, men det er det altså. Og jeg er færdig med alle julegaver. Ca. 14 dage senere end planlagt. Same procedure as always.

Min kaffekop denne morgen, er virkelig flink. Den ved lige, hvad den skal sige til en dronning. Og som den dronning jeg er, lapper jeg det i mig.

Okay, ikke flere Volapyks Vilkårligheder for nu. Der er alligevel grænser for, hvor meget I kan kapere på én gang.

du-er-en-stjerne-kop

2 Replies to “Dagens længde og vilkårligheder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.