Nu tager du dig satanedme sammen!

Nu tager du dig satanedme sammen!

Okay, det kan godt være jeg vågnede kl. 4.30 og er lidt træt. Det kan også godt være, at man på det tidspunkt meget nemt kan komme til at få det forkerte ben ud af sengen. Det kan også godt være, at jeg bare generelt er lidt skrap.

Men….

HVAD FANDEN FEJLER DU???

4 (FIRE!!!!) gange i dag har jeg overtaget et toilet efter en, der har været ude at skide, efterladende kummen med brune lortestriber!! En af gangene endda helt oppe på kanten.

WTF???? Har du aldrig lært at bruge en toiletbørste? Er det fordi der ikke er en app med en brugervejledning, der viser hvordan sådan en tingest skal bruges? Eller har du ingen arme?? Er det det?? Har du så heller ikke tørret dig??? Eller er det fordi dine kaskader af lort er en så fæl stinkbombe, at du må flygte før den detonerer???

Jeg er skide(!) ligeglad med, hvordan dit lokum tager sig ud hjemme på din egen matrikel. Om det er oversmurt med flere måneder gammelt størknet lort ud over det hele. Jeg er ligeglad! Men du tager du dig satanedme sammen, når det er toiletter som andre også skal bruge.

Du skulle sgu en tur over knæet og klaskes til dine hæmorider skriger på tilgivelse! Eller have en ørefigen! Eller nej, det er for blidt. Næste gang bruger jeg sgu dit fjæs som toiletbørste!

Så kan du lære det, din skidespræller!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.