Når tænderne falder ud

Når tænderne falder ud

Jeg drømmer ofte. Faktisk er det sjældent, at jeg ikke drømmer. Meget ofte kan jeg også huske, hvad drømmene handler om. Fx drømte jeg om tænder i nat – og andre sære ting, fx summende fluer i en pose, Pia K og flytning. De 2 sidstnævnte hængte på en eller anden bizar måde sammen og involverede undertegnede. Jeg har på ingen måde lyst til at kende de nærmere omstændigheder. Jeg ved dog så meget, at Pia syntes det var ærgerligt, hvis jeg flyttede. Men SÅ vil jeg heller ikke vide mere.

Faktisk drømte jeg bare om én tand. Den var til gengæld temmelig stor. Det værste var dog, at den faldt ud. Pludselig stod jeg der med en tand i hånden og en kæmpe port i tandrækken. Naturligvis et synligt sted.

Ud over, at tanden var stor, så var den også mærkelig. Eller den så mærkelig ud. Der var sat nogle underlige dimser fast på den, vistnok i forbindelse med, at jeg før havde tabt den og, at “man” havde sat den fast igen (det holdt åbenbart ikke så godt).

Jeg har naturligvis gjort det alle ville gøre (jo, de ville!), nemlig at google, hvad det betyder at drømme om tabte tænder.

Det kan bl.a. være billede på…forfængelighed? Really, Einstein?
Det tro da fanden, at man er forfængelig, når tænderne begynder at falde ud! Nævn mig én, der ikke ville være det!

Det kan også være et billede på overgangen fra barn til voksen, men mine grå hår bevidner, at det er helt passé. Og hvis de ikke er overbevisende nok, så har jeg min dåbsattest som ekstra bevis.

Den tredje betydning er som billede på en følelse af ikke at slå til. Og ser du, så giver det straks mere mening. Nu er det ikke fordi jeg som udgangspunkt føler, at jeg ikke slår til, men som arbejdssøgende skal jeg da ikke afvise at kunne blive ramt af noget, der ligner engang imellem.

Nå, det var tænderne…eller manglen på samme. Så er der de tilbagevendende drømme om toiletter, men dem vender jeg tilbage til en anden dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.