Paradis ligger i Lystrup

Paradis ligger i Lystrup

I skrivende stund er det kun en trappe, der adskiller mig og en cafe. Og kun en trappe, der adskiller mig og himlen. Sådan lidt som at være i en anden dimension. Som måske ikke er den 5. dimension. Eller den 3. for den sags skyld.  Lad os kalde den for den 6. dimension. Ikke at det nødvendigvis giver mening for andre end mig selv. Eller at jeg har prøvet at være i en (nogen vil muligvis mene, at jeg har befundet mig på en anden planet, men det er en anden snak).

Hvis paradis er nemmere at forstå, så kan vi også bare aftale, at det er sådan et sted jeg befinder mig. Sådan kan stedet, hvor jeg befinder mig, nemlig også føles. Ja, faktisk også de omkringliggende steder. Ikke at jeg har været i paradis, men der må være en mening med, at jeg hedder Eva.

Nå, men på det her sted, dette skønne paradis, kan alle mennesker (ok, jeg overdriver), der opfører sig eksemplarisk, få adgang. Det gør mig af en eller anden grund ekstra taknemmelig for at være blevet lukket ind. Men igen – der må være en mening med at hedde Eva.

Uanset på hvilket sted jeg opholder mig her, så er jeg omgivet af interessante og imødekommende mennesker. Mennesker der er smurt ind i kompetencer og netværkstråde fra top til tå. Her summer af liv, kreativitet, erfaringsudveksling og møder på kryds og tværs.

I cafeen sørger nogle meget dygtige mennesker, med cirka en million milliard flere kokkeevner end mig (okay, jeg har godt nok ca nul, men…) for, at vi hver dag kan proppe os med lækker mad i hyggelige omgivelser og god atmosfære.

Det her Lystrupske Paradis fortjener at blive kendt. Alle dele af landet fortjener et paradis som det her. Her er noget at komme efter. Både for arbejdsgivere, arbejdstagere og mange derimellem.

Paradiset hedder Officelab Kirstinelund.

Her får vi 2 + 2 til at give 7. Det er synergi, der vil noget.

Og jeg synes det er fedt!

Læs mere om Paradiset i Lystrup. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.