Musik i mit liv

Musik i mit liv

Jeg går og leger lidt med tanken om en række blogindlæg, der skal handle om musikken i mit liv. Musik har altid haft en væsentlig betydning i mit liv. Jeg kan ikke forestille mig et liv uden musik. Musik er ikke bare en lyd, der kører i baggrunden. Den er en kulisse af stemninger, følelser, minder, dagdrømme, koncerter, booklets, forkælelse – og alt derimellem.

Men hvordan skriver jeg så om musikken i mit liv? Hvor skal jeg starte og slutte? Det kan være svært at afgrænse, og måske ender emnet med at blive ustruktureret. En dag, hvor jeg sad og lyttede til mine cd’er, hvilket jeg gør alt for sjældent, fik jeg en ide; jeg vil gennemgå hele min cd-samling fra ende til anden. Jeg forestiller mig 1cd eller 1 kunstner pr. indlæg, både dem jeg er stolte af og dem jeg krummer tæer over. Jeg vil skrive om alle de tanker lige præcis den musik vækker hos mig, om eventuelle koncerter, bestemte perioder i mit liv etc. Gerne suppleret med mine læseres egne erfaringer med en given kunstner eller cd.

Jeg har ca. 260 cd’er, og tænker det kan være jeg går død i projektet før jeg når igennem dem alle. Måske endda før jeg overhovedet når at gå i gang. Men – nu er rammerne sat, så måske…

2 Replies to “Musik i mit liv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.