Manden med pikken

Manden med pikken

Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg kommer til at tænke på det. Måske fordi det er fredag, måske bare fordi vi har fokuseret en del på creme (*host*) på Twitter de sidste par dage, eller måske er jeg bare træn….nej ikke noget. Uanset årsag, kommer jeg i hvert fald til at tænke på manden med pikken (jo, her på bloggen må man gerne skrive pik).

Hvem er så manden med pikken? Jo, ser du, vi skal helt tilbage til 1989, hvor jeg som 19-årig befinder mig i Australien. I lidt over halvdelen af de 7 måneder mit ophold varer, arbejder jeg som au pair. Resten af tiden rejser jeg rundt som backpacker, enten sammen med en eller alene. På en af alene-turene er jeg en aften på bar, hvor man også kan spise. Der er ret mange mennesker, en god blanding af lokale og backpackere.

Jeg kan ikke huske, om jeg er på vej til at forlade baren eller bare på vej på toilettet, men det er nu heller ikke vigtig for historien. Jeg er på vej gennem lokalet, og idet jeg går forbi baren, tager en kvinde fat i min arm. Hun står sammen med en anden kvinde og manden med pikken. Han ser temmelig fuld ud, og de virker heller ikke helt ædru.

“Var den ikke noget for dig?” spørger kvinden, der hev fat i mig, og peger ned mod mandens skridt. Det viser sig, at manden med pikken faktisk står med pikken fremme. Begge kvinderne griner. Nu skal de rigtig hyle en ung kvinde ud af den. Manden står bare og ser fjoget ud.

Jeg peger på hans pik med et you-must-be-kidding-me udtryk i ansigtet. “Den der? Den er sgu for lille!”. Der bliver stille et par sekunder, så slår kvinderne en we-did-not-see-that-coming latter op. Jeg husker ikke, hvordan manden med pikken reagerer. Jeg griner bare og går videre.

Det er ikke uden en vis stolthed jeg forlader de 3 halvt måbende individer. Jeg kan sgu godt lide at overraske på den måde, når nogen forventer, at jeg bliver hylet ud af den. Jeg har lagt ører, øjne og en sjælden gang imellem også krop til så meget i byen, at der skal mere end synet af en ynkelig mand med slap pik til at hyle mig ud af den.

Hvad pointen med mit indlæg er? Ingen.

2 Replies to “Manden med pikken”

  1. Pointen er vel, at så kunne de lære det. Der er intet som at få folk til at måbe, jeg ville også have været stolt.

    1. Ja, pointen med mit svar var, at så kunne de lære det. Men nogen dybere pointe med at fortælle historien har jeg ikke 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.