Listen over et eller andet

Listen over et eller andet

 • Jeg kunne næsten ikke komme ud af sengen i morges fordi mine lårmuskler var ømme efter træningshelvedet i forgårs.
 • Men så lavede jeg en virkelig god kande kaffe. Det hjalp lidt.
 • Så skulle jeg i gang med dagens InDesign opgave, der skulle løses ved selvstudie. Det var noget  gedigent lort, så jeg blev pænt bagud fra start. Det stejlede min indre perfektionistiske Gerda en del over. Og hun stejler endnu. For det blev ikke bedre i løbet af dagen med den der opgave.
 • Nåede på et tidspunkt “nu kyler jeg satanedme hele lortet ud ad vinduet”-stadiet.
 • Så trak jeg min cykel op til cykelsmeden (igen), så han kunne justere mine gear (eller det var jo faktisk cyklens). Det hjalp lidt.
 • Men så han revsede mig for ikke at holde de vitale dele renset (altså cyklens), og slyngede den ene pris ud efter den anden for, hvad det vil koste mig, hvis jeg ikke snart tager mig sammen.
 • Så købte jeg en børste til at rense de føromtalte vitale dele (ja, det er stadig cyklens). Det hjalp lidt.
 • Men så gik jeg hjem og arbejdede videre i InDesign og blev frustreret igen.
 • Så følte jeg mig nødsaget til at spise noget “her sidder jeg og skal lære InDesign, mens solen skinner og der er virkelig lang vej endnu før jeg har lært noget”-trøstechokolade. Det hjalp lidt.
 • Men så begyndte mine muskelsmerter i lårene at tage til. Nu akkompagneret af kraftig smerte i mine triceps. (Eller egentlig kun i “jeg er den arm, der skal løfte kaffekoppen og bestikket”-siden aka højre, men jeg er i tvivl om, om triceps kan skrives i ental. Lige nu er det så slemt, at jeg må bruge venstre arm til at løfte højre, hvis jeg skal gøre mig nogen forhåbninger om at få noget at drikke eller spise. Med mindre jeg spiser med venstre, men så skal jeg alligevel bruge unødige kræfter på at styre motorikken. Så nu ligner jeg en metusalem, både når jeg går og når jeg spiser).
 • Så tjekkede jeg dagens længde, og fandt ud af, at den nu er tiltaget med 9 timer og 14 minutter. Det hjalp lidt.
 • Så besluttede jeg mig for at droppe at lave mere på InDesign opgaven i dag. Det hjalp endnu mere.
 • Og nu har jeg lige færdiggjort denne liste, der er af essentiel betydning for hele menneskeheden.
 • Og den her sætning er den sidste krampetrækning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.