Bonderøvstown

Bonderøvstown

Jeg sidder i skrivende stund hos familien i Bonderøvstown, hvor jeg trådte mine ungdomsdansesko, der blev efterladt udslidte og udtrådte for mere end 20 år siden.

Hvis man kigger i Bonderøvstown avis, sker der så mange ting, at jeg faktisk bliver i tvivl om, hvad fanden jeg egentlig laver i Aarhus. Eller det gør jeg ikke, men jeg tænker, at Aarhus med fordel kan oppe sig lidt.

Nu tænker du sikkert, at jeg må fejle et eller andet, når jeg antyder, at der kan være lidt konkurrence mellem Bonderøvstown og Aarhus. Men så læs med og døm selv.

Jesus læser også bøger
Ifølge en overskrift i avisen, kan man møde Jesus på biblioteket. Nu er det, og det indrømmer jeg blankt, ikke fordi jeg ved ret meget om ham, men er det ikke lidt uden for sæson, at han er genopstået nu? Men fred være med det. Når han nu er der, så skulle han måske lige læse lidt op på, hvad religion har været årsag til siden han skred. Uanset, så har jeg altså aldrig mødt ham på hovedbiblioteket på DOKK1.

Klovpleje
Borgerne i Bonderøvstown går meget op i personlig pleje. Jeg tænker, at det er særligt vigtigt i en by, hvor alle går rundt i Jack & Jones og Vero Moda. Man må jo støtte den lokale mastodont Bestseller. Og være pæne, mens man gør det. Det er også vigtigt at bakke op om Bonderøvene, så derfor er det ikke overraskende at finde en reklame for klovpleje, der er provinsens svar på pedicure. Det er meget fremsynet at kombinere funktioner på den måde, tænker jeg. Den samme fremsynethed har jeg altså ikke set i Aarhus.

Bankostøj
Der har været banko i hallen. Det har der vist været flere gange. Men nu kan man forstå, at det ikke længere er forbeholdt den ældre, velopdragne generation. Den yngre, bajerdrikkende generation er nu også begyndt at deltage. Og de larmer så meget, at man hverken kan høre, når knappenålen lander på gulvet  eller om det er en hel gris eller kun en halv, man har vundet. Det ville jeg sgu også blive sur over. Så unge mennesker, hold nu jeres kæft og lad være med at drikke så meget! Og de samme bankoregler gælder altså også i Aarhus.

Nu er der grænser for, hvor mange nyheder og informationer man kan kapere på een gang, så I får ikke flere i denne omgang. Men de få nyheder I har fået, er til gengæld også de vigtigste der var på de 36 sider.

P.S. I den trykte udgave af Bonderøvstown Avis, er der en lille annonce for avisen, der fortæller, at man kan følge den på Facebook. Der er på en eller andet måde meget sødt.

2 Replies to “Bonderøvstown”

  1. Hold nu op, altså, Århus må virkelig til at spænde hjelmen og pumpe sutskoene, og hvad man nu ellers siger. Dit indlæg minder mig i høj grad om besøgene hos min mor (som stadig bor i min barndomsby, der til forveksling ligner din by), og det første Mand gør når vi ankommer, er, at kaste sig over lokalsprøjten. Han har en fest, faktisk overvejer jeg at tegne et årsabonnement til ham i julegave, men jeg er tvivl om puk maxien, der sædvanlig bringer aviserne fra dør til dør, kører helt til Sjælland…?

  2. Tak for kommentaren og fordi du kiggede forbi min blog 🙂

    Man skal ikke kimse ad lokalsprøjten, det skal man virkelig ikke!
    Jeg synes ideen om et abonnement er fantastisk – do it! 🙂
    Jeg tænker den nok skal blive leveret. Er det for træls med puk maxi i løbet af vinteren, så er der jo altid traktoren, tænker jeg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.