Årets sidste indlæg

Velkommen til årets sidste indlæg på bloggen.

 

(SNART) PÅ VEJ IGEN-LISTEN

 – 2016-retten har været “tøm dit køleskab”-biksemad; eftertænksomhed, fremtidstanker, vand på bekymringsmøllen, adrenalinkick, jegorkerikkedetherpisdage, jobsamtaler, optursdage, ansøgninger, uvished, afklaring, nye venskaber, kompetenceudvikling, social media oprydning, netværksudvidende – og en hel masse andet.

– 2017-retten kommer sandsynligvis til at indeholde nogenlunde de samme ingredienser. Forhåbentlig krydret med mere fordybelse, boglæsning og blogging. Kort sagt: mere offline end online. Nå ja, og selvfølgelig et job. Det kunne være ret spas.

– Når jeg sparker 2016 til hjørne, gør jeg det sammen med Bonderøvstown banden.

– Der er nogen, der har inspireret mig til at (overveje at) fortsætte social media pausen i 2017. Måske endda udvide den til også at give Facebook en pause. Dét kræver dog lige en ekstra overvejelse. Eller tre.

– Det første indlæg i 2017 kommer til at handle om frihed. Jeg mødte for nylig mødte en mand, der synes jeg skal skrive noget, som han kan læse på en længere flyvetur. Vi nåede frem til, at frihed vil være et godt emne, fordi jeg har taget min frihed tilbage ved at melde mig ud af jobsøgningssystemet og selv betale gildet. Det er til gengæld også et ret stort emne, så begrænsningens kunst må være vejen frem.

– I øvrigt er dagens længde tiltaget med 6 minutter i Aarhus.

Med dette “årets sidste indlæg” vil jeg ønske alle mine millioner af følgere GODT NYTÅR.
Jeg tror 2017 bliver aldeles fremragende, som Mads ville sige. Hvis altså vi ikke fucker det op.

Stay tuned!

6 comments On Årets sidste indlæg

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow